Mijn Huis Mijn Architect verwelkomt 25.000 bezoekers Metro.
Toekomstige (ver)bouwers zijn er dit weekend massaal op uit getrokken voor de 18de editie van Mijn Huis Mijn Architect, een initiatief van de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten. Het openhuizenweekend bracht 25.000 bezoekers op de been. Het centrale thema dit jaar was ‘Creatief met ruimte – Inbreiding/Uitbreiding’. Geïnteresseerden konden 125 woningen verspreid over Vlaanderen en Brussel gratis bezoeken. “Met het thema ‘Creatief met ruimte’ willen we een blik werpen naar de toekomst”, aldus Marnik Dehaen, voorzitter van de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten. Inbreiding is het verdichten van de bestaande dorps- of stadskern door het toelaten van bijkomende woonentiteiten binnen de bebouwde omgeving. Uitbreiding betekent bijkomende woonvolumes creëren door de bouwdiepte te optimaliseren of door de hoogte in te gaan, bijvoorbeeld met een extra bouwlaag.
“Vlaanderen is een aaneenschakeling van woonkernen, industriezones en lintbebouwing en raakt stilaan volgebouwd. Open ruimte in onze directe leefomgeving wordt schaarser en raakt steeds meer versnipperd. Om het tij te keren, moeten we anders en doordachter omspringen met de ruimte rondom ons en openstaan voor nieuwe woonideeën. De aangekondigde betonstop is alvast een stap in de goede richting. Maar er is nog veel meer nodig om de tanker van koers te doen veranderen”, aldus Dehaen..  Beka boxspring
Mijn Huis Mijn Architect bouwenwonen.net.
Nieuwe editie van Mijn Huis Mijn Architect op 23 en 24 september. Op zaterdag 23 en zondag 24 september organiseert de Orde van Architecten Vlaamse Raad een. Wat is Mijn Huis Mijn Architect video. Op 23 en 24 september 2017 is het weer Mijn Huis Mijn Architect. coworking
Mijn Huis Mijn Architect.
Mijn Huis Mijn Architect 23 24/09/2017. Locatie: Molenbergstraat 17 3400 Landen. Mijn Huis Mijn Architect een initiatief van de Orde van Architecten, Vlaamse Raad biedt kandidaat ver-bouwers de mogelijkheid om binnen te kijken in recent gerealiseerde woningen en kennis te maken met de architecten en de bewoners. Mortex
125 woningen zetten de deuren open voor Mijn Huis Mijn Architect 23 en 24 september Orde van Architecten. bullet. Clock icon. Shape. iconmonstr-linkedin-2. iconmonstr-twitter-2 1.
Tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect kan je 125 woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect, een initiatief van de Orde van Architecten Vlaamse Raad, is over de jaren heen uitgegroeid tot dé gelegenheid om bijzondere woningen te bezoeken en tegelijk kennis te maken met de architect achter het project. sharepoint intranet
DEELNAME MIJN HUIS MIJN ARCHITECT Atelier M A P.
English Engels en. 0 Shopping Cart. DEELNAME MIJN HUIS MIJN ARCHITECT. ONTDEK OP ZATERDAG 23 EN ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 WONING V IN WONDELGEM TIJDENS HET OPENHUIZENWEEKEND MIJN HUIS MIJN ARCHITECT. MEER INFO VINDT U HIER. Deel dit stuk. Deel via Facebook. husqvarna
mijn huis mijn architect archieven sculpITarchitecten.
We ontvingen met veel plezier 243 kijklustigen het afgelopen weekend tijdens Mijn huis mijn architect waarbij termen vielen als de mooiste woning ooit gezien, unieke en ingenieuze woning., Bezichtiging unieke woning tijdens Mijn huis mijn architect 26-27 september 14u 18u. toegangscontrole
Bo Architect doen mee met Openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect Bo Architect.
Bo Architect doen mee met Openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect. Op zaterdag 23 en zondag 24 september van 14u tot 18u neemt ons architectenbureau BO architect deel aan het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect. Ontdek ook de andere 125 deelnemende nieuwbouw en renovatieprojecten in Vlaanderen Brussel. dj trouwfeest
Mijn Huis Mijn Architect Vanhaerents Magazine.
Mijn Huis Mijn Architect. Van Vanhaerents 18/09/2017. Volgend weekend zetten heel wat huizen hun deuren open ter gelegenheid van Mijn Huis Mijn Architect. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 ontdek je in Vlaanderen en Brussel tal van creatieve ruimtes.  mannelijke stripper
Mijn Huis Mijn Architect 2016 Som Architecten.
/ wim demoen. Op 24 en 25 september nemen we deel aan Mijn Huis Mijn Architect met een nieuwbouwproject in Moorslede. Registreer je op de website van MHMA en breng ons een bezoekje, op zaterdag en zondag telkens van 14 tot 18 uur!