Spackspuiten is een vak apart dat Stucadoorsbedrijf Elias Swiebel met grote zorgvuldigheid uitvoert. Wanneer u uw plafond of wand laat spackspuiten geeft dit een mooie structuur. Wij zorgen ervoor dat het spackspuiten gebeurt volgens uw wensen. Dit kan variƫren van heel fijn tot een grove structuur. Ook op kleur spackspuiten is mogelijk. Spackspuiten door Stucadoorsbedrijf Elias Swiebel gebeurd nauwkeurig en met het oog op kwaliteit. Dit betekent dat uw woning netjes wordt opgeleverd en met zorg wordt behandeld.
Wij spackspuiten hoofdzakelijk met spack van het merk Brander, zo bent u zeker van een goed resultaat en dat vinden wij belangrijk.
Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en plafond afwerking die zowel in de nieuwbouw als renovatie bouw wordt toegepast.
In de nieuwbouw worden vooral de plafonds en natte ruimtes met spack afgewerkt.
Door de diversiteit in kleur en toepasbaarheid worden ook wanden met spack afgewerkt, hetgeen een goedkope en toch zeer mooie afwerking is.
Toepasbaar op vele ondergronden, overschilderbaar met muurverf, spackspuitwerk wordt standaard geleverd in het wit, maar kan in bijna elk gewenste kleur worden gemengd.